Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Ceyhan İlçe Emniyet Müdürü Berberoğlu CTO’yu ziyaret etti.

Ceyhan İlçe Emniyet Müdürü Berberoğlu CTO’yu ziyaret etti.

Ceyhan İlçe Emniyet Müdürü Berberoğlu CTO’yu ziyaret etti.

Ceyhan Ilçe Emniyet Müdürü Berberoglu CTO’yu ziyaret etti.

 

Ceyhan Ilçe Emniyet Müdürü Alper Tunga Berberoglu, bir süre önce göreve baslamasi nedeniyle CTO yönetiminin kendisine yaptigi kutlama ziyaretine karsilik oda yönetimine iadei ziyarette bulundu. Ziyaret sirasinda kurumlar arasi diyalog ve isbirliginin önemi vurgulandi.

CTO Meclis Baskani Kasim Önük, Yönetim Kurulu Baskani Seref Can, Meclis Baskan Yardimcilari A.Rasim Yildirim, Ahmet Incioglu, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Ahmet Gümüs, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kosmaz, Meclis Üyeleri Halil Sahin ve Ramazan Üstündag'in hazir bulundugu ziyaret sirasinda Ceyhan Ilçe Emniyet Müdürü Alper Tunga Berberoglu, göreve baslamasi nedeniyle CTO’nun kendisine gösterdigi ilgiye tesekkür etti. Ceyhan’da göreve basladiktan sonra edinmis oldugu izlenimlerin son derecede olumlu oldugunu belirten Ilçe Emniyet Müdürü Berberoglu, kurumlar arasindaki iliskilere önem verdiklerini ve tüm kurumlarla var olan iyi iliskileri daha da gelistirmeyi amaçladiklarini bildirdi.

Ceyhan’in gelismesi ve kalkinmasinin kurumlar arasi uyumlu çalismadan geçtigini dile getiren Ceyhan Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Seref Can, ‘Oda olarak her zaman Ceyhan için yapilan çalismanin yaninda yer aliyoruz. Kurumlar arasindaki uyumlu çalismalar Ceyhan’imizin gelisimi için büyük önem tasimaktadir. Ceyhan’in menfaati için yapilacak olan her çalismayi destekleyecegimizi ifade ediyorum’ dedi.

 



  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı